Lockout Tagout voor elektrische gevaren

Stekkers

Omhulsel voor elektrische stekkers
Dit robuuste omhulsel is ontwikkeld om verschillende soorten stekkers te beveiligen. Het is eenvoudig aan te brengen en af te sluiten met ťťn of meer hangsloten. Verkrijgbaar in klein of groot formaat.

Omhulsel voor industriŽle stekkers
Dit omhulsel is geschikt voor de meeste industriŽle stekkers tot een diameter van 11,5cm. Het is af te sluiten met ťťn of meer hangsloten.

Onderbrekers

"No hole" onderbreker lockout
Uiterst veelzijdig en bruikbaar voor een brede verscheidenheid aan enkelpolige onderbrekers en meerpolige onderbrekers met intern schakelmechanisme. Er zijn 2 groottes beschikbaar voor 120/277 volt onderbrekers en voor 480/600 volt onderbrekers. Gebruik het duimwieltje om de lockout vast te zetten op de schakelaar, trek het afdekkapje ver het duimwieltje en gebruik een hangslot om het geheel te vergrendelen.

480-600V onderbreker blokkeersysteem
Ideaal voor het vergrendelen van grote en onregelmatige gevormde schakelaars. De zelfklevende geleiders worden permanent op het elektrisch paneel geplaatst met behulp van een extreem sterke lijmlaag. Met behulp van verschillende blokkeerstangen kunt u de schakelaar in elke gewenste stand vergrendelen.

Miniatuur blokkeersysteem voor onderbrekers
Deze kleine blokkeersystemen zijn geschikt voor de meeste Europese automatische zekeringen. Ze worden zonder gereedschap gemonteerd. Met een druk op de knop plaatst u de pinnetjes in de schakelaar om deze te vergrendelen.

Copyright © 2012 Altec nv Industrial Identification

LOCKOUT TAGOUT

Bestel nu: 02/270.34.88