Tagout gevaren identificatie

Kant en klare tags

Waarschuwingstags
Deze voorgedrukte Lockout-tagout tags worden gebruikt om aan te geven wie een bepaalde vergrendeling heeft aangebracht, voor welk doel en wie geautoriseerd is om de 'lockout' te verwijderen of te wijzigen. De tags zijn vervaardigd uit een soepel polyester dat bestand is tegen water, olie en extreme temperaturen. Het oppervlak is makkelijk beschrijfbaar met stift of pen.

Altec LOTO tag print systeem

Altec standaard tags in 12 kleuren
De standaard blanco Lockout-Tagout tags zijn vervaardigd uit een soepel kunststof in 12 kleuren. Door de kleuren zijn verschillende gevaren op afstand al te identificeren. Het materiaal is in de massa gekleurd zodat ze nooit zullen verkleuren. De bedrukking is volledig naar eigen inzicht in te richten, denk hierbij aan symbolen, afbeeldingen, locatie codes, persoonsnummers, barcodes etc.

Altec LOTO tag printer
Met deze thermal transfer printer, de TTP-300, creeŽrt u in een handomdraai uw eigen gepresonaliseerde tags om de Lockout-Tagout procedure van uw bedrijf zo efficiŽnt mogelijk te laten verlopen. De blanco LOTO tags worden op een rol geleverd van 700 stuks en passen perfect op de externe rolhouders achter de TTP-300. Met het inktlint van 300 meter kunt u meer dan 2000 tags printen.

Altec LOTO tag software
Met behulp van het NiceLabel pakket kan er een applicatie worden gemaakt om het printen van de LOTO tags nog eenvoudiger te maken. De Lockout-Tagout procedure kan duidelijk in beeld worden gebracht door middel van verschillende user interfaces die eenvoudig opgezet kunnen worden met het software pakket.

Copyright © 2012 Altec nv Industrial Identification

LOCKOUT TAGOUT

Bestel nu: 02/270.34.88