Lockout Tagout voor mechanische gevaren

Kogelkranen

Universeel vergrendelingssysteem
Het universeel vergrendelingssysteem opent nieuwe mogelijkheden op het gebied van Lockout Tagout technologie. Geen enkel ander systeem kan zoveel verschillende soorten kranen in verschillende grotes vergrendelen. Dit rendabele en flexibele modulaire systeem kan gebruikt worden voor het vergrendelen van grote kleppen, T-hendels en moeilijk te vergrendelen apparatuur. De klem past over gesloten ringen en brede hendels en vergrendelt hendels in open of gesloten stand. Het systeem is vervaardigd uit industrieel staal en nylon voor een lange duurzaamheid en resistentie tegen corrosie en chemicaliŽn.

Basissysteem
Gebruik het universeel vergrendelingssyteem om vlinderkleppen te vergrendelen: de klem wordt op de vlinderhendels gezet, wat voorkomt dat de trekhendel wordt ingedrukt. De klep kan niet in een andere stand worden gezet.

Basissysteem + blokkeerarm
Gebruik blokkeerarmen om kwartslagkleppen te blokkeren.

Basissysteem + kabelbevestiging
handwielafsluiters kunnen worden vergrendeld door kabelbevestiging te gebruiken met het universele vergrendelingssysteem.

Basissysteem + 2 blokkeerarmen
Voeg blokkeerarmen toe om het systeem geschikt te maken voor het afsluiten van kogelkranen in half open, open of gedeeltelijk geopende stand.

Handwiel afsluiters

Standaard omhulsels voor handwielafsluiters
De omhulsels zijn in verschillende maten verkrijgbaar om handwielen af te sluiten van 2,5 tot 32cm. Ze zijn vervaardigd uit duurzaam polpropyleen, dit is zeer stootvast, chemicaliŽn bestendig en bestand tegen temperatuurschommelingen van -30°C tot 150°C.

Universeel kabelvergrendelingssysteem
Vergrendelt onder andere handwielafsluiters, schakelaars en onderbrekers. het systeem is leverbaar met verschillende soorten kabels (nylon of metaal) om aan te sluiten bij de noden van uw bedrijf. De ergonomische handgreep maakt het eenvoudig om een kabel aan te spannen. Dit gemakkelijk te verplaatsen systeem is bestand tegen corrosie, chemicaliŽn en is zeer stootvast.

Mini-kabelvergrendelingssysteem
Vergrendelt zowel handwielkranen als onderbrekers. Hij past in uw handpalm en kan gemakkelijk in een gereedschapskist worden opgeborgen. De kabel wordt opgerold in het systeem en zal nooit in de knoop raken. Zelfopwindend mechanisme trekt de kabel automatisch strak met ťťn druk op de knop. Meerdere kabels verkrijgbaar (nylon of metaal). Bestand tegen corrosie, chemicaliŽn en extreme temperatuurschommelingen.

Vlinderkleppen

Vlinderkleppen vergrendelingssysteem
Dit vergrendelingssysteem is vervaardigd uit polypropyleen en is volledig niet geleidend. Het is zeer goed bestand tegen oplosmiddelen en andere chemicaliŽn. Zeer breuk en slijtvast en bestand tegen extreme temepratuurschommelingen van -46°C tot 183°C.

Copyright © 2012 Altec nv Industrial Identification

LOCKOUT TAGOUT

Bestel nu: 02/270.34.88