Lockout gevaren vergrendeling

Hangsloten

Hangsloten met stalen beugel
Deze compacte en lichte sloten zijn bestand tegen extreme temperaturen en chemische middelen. De behuizing geleidt niet en is daarom ideaal voor elektrische toepassingen. De sleutelkern is volledig geÔsoleerd waardoor de gebruikers beschermd zijn tegen schokken bij het insteken van de sleutel. Het slot is vervaardigd uit robuust versterkt nylon en heeft een beugel van gehard staal.

Hangsloten met kunststof beugel
Deze hangsloten hebben dezelfde voordelen als de sloten met de stalen beugel met 1 bijkomend voordeel. De kunstof beugel onderbreekt elke vorm van elektrische stroom waardoor deze nůg beter is voor het isoleren van elektrische gevaren.

Aluminium hangsloten
Dit hangslot is licht maar zeer robuust en is bestand tegen chemicaliŽn en corrosie door de massief aluminium behuizing. De verchroomde geharde stalen beugel zorgt voor een zeer goede vergrendeling.

Stalen hangsloten
De stalen hangsloten zijn vervaardigd uit gelamineerd staal en zijn daardoor bestand tegen extreem fysiek geweld. De stalen lagen zijn afzonderlijk gecoat om voor een zeer goede roestvastheid te garanderen. Ze zijn leverbaar met gekleurde stootrandjes voor identificatie en bescherming.

Messing hangsloten
Doordat deze sloten zijn vervaardigd uit puur messing zullen ze nooit roesten. Ze zijn vonkvrij en daarom ideaal om te gebruiken op locaties waar met brandbaar materiaal wordt gewerkt.

Hangslotbeugels

Multi-hangslotbeugel
Met de multi-hangslotbeugel kunnen maximaal 6 medewerkers een hangslot bevestigen om een installatie vergrendelen. De beugels zijn vervaardigd uit staal met een vinyl coating en zijn verkrijgbaar in geel en rood om het gevaar duidelijk te kunnen identificeren. Ze zijn leverbaar in 25mm of 38mm uitvoering.

Economy Lockout
Voor wie een goedkoper alternatief wil om meerdere hangsloten te gebruiken om een installatie af te sluiten is er ook de economy lockout. Deze beugels zijn alleen leverbaar in 1 formaat, namelijk 25,4mm en in 1 kleur. Daardoor is hij voordeliger dan de multi-hangslotbeugel.

Copyright © 2012 Altec nv Industrial Identification

LOCKOUT TAGOUT

Bestel nu: 02/270.34.88